Blog

De Paste, fii propriul tau designer!

Publicat pe 15.04.2019        De cele mai multe ori asociem venirea sarbatorilor pascale cu primavara si cu tot ce presupune acest sezon. Prospetimea diminetilor, verdele crud al intregii vegetatii (de la frunzele de tei, la verdeturile din gradina), diversitatea de culori si forme ale florilor, ramurile inflorite de meri si ciresi (mai ales cei japonezi), aromele discrete, suave care plutesc in toata atmosfera. In fond vorbim de generozitatea naturii, de care avem adesea senzatia ca nu profitam indeajuns de mult. Insa, sosirea unei perioade importante, cum este cea a Pastelui, este un prilej minunat de a aduce in amenajarea interioara a propriului camin atmosfera de sarbatoare a naturii. 


Iata 10 sfaturi care sa va ajute sa aduceti spiritul jucaus si fresh in designul interior al apartamentului sau casei dumneavoastra, prin folosirea unor decoratiuni neconventionale, prin provocarea creativitatii si a bunului gust:


1. Flori, flori si iar flori. Nimic nu inseamna primavara si renasterea naturii decat vaze pline cu lalele, zambile, narcise si frezii. Totusi, pentru a va bucura cat mai mult timp de ele, va propunem sa le cumparati cu bulbi si sa le plantati chiar dumneavoastra in ghivece colorate din ceramica, pe care veti putea chiar scrie cu creta mesaje amuzante. Iar, daca intr-adevar vreti sa adaugati si mai multa personalitate aranjamentelor florale care sa va coloreze sarbatorile pascale, va propunem sa alegeti si cateva crengi de pomi fructiferi sau arbusti cu boboci, care sa infloreasca chiar sub privirile dumneavoastra. Acestea vor aduce un aer sofisticat amenajarii interioare.